söndag 13 februari 2011

Lite bilder från våra badrum

Godkväll!

Bara 5 dagar kvar nu så vi tänkte uppdatera er med lite bilder från våra badrum. :-)

Dansani Zaro, med Dansani Square tvättsäll. Det enda tvättstället med två blandarhål och max 100 cm bredd som vi hittat.
Blandarna är Miller Column Crome


¨
Dansanis imfria spegel.
IDO Showerama väggar.

Mora Inxx blandare med Mora Izzy takdusch.


Lilla toan. Miller Plaza 715 med tillhörande spegelskåp.




Till sist en liten bild på utsikten. :)

Just nu är vi väldigt förväntansfulla och hoppas att veckan ska gå fort och att besiktningen går bra.
Vi har en del punkter som vi vill ta upp på besiktningen, samtidigt vill vi bara flytta in och kunna njuta och "slippa" ha hantverkare där som ska fixa grejor när vi väl flyttat in....

Imorgon ska Malin ut till huset med Astrid som hjälper oss med gardiner, de ska mäta och planera lite inför gardinarbetet. Det känns kanon att vi kan få sån bra experthjälp av Astrid!

Godnatt till er.
Imorgon är vi inne på slutveckan :)

Malin o Jesper

3 kommentarer:

  1. Gillar verkligen ert stora wc/badrum, riktigt snygg kombination! vad är det för kakel? Är det krit-vitt? Vi har också funderat på grått golv och vita väggar samt inredning. Men vi har ju inte kommit så långt i beställningen än, men det är nog snart dags! Måste komma igång med min blogg också. Kul att följa alla andra som byggt snarlika hus!

    SvaraRadera
  2. Tack!! Kaklet är ifrån Konradssons, färgen milk. Det är ju matt så blir inte lika kritvitt som det blanka i lilla badrummet. Jag tycker detta är snäppet snyggare :) sambon tycker tvärtom! Vart bygger ni? klart ni ska skaffa en blogg, är väldigt kul för eran egen skull att gå tillbaka och titta på allt som hänt. Lycka till mer era val, kram!!

    SvaraRadera
  3. Vi ska bygga ett classic 159, i ett litet samhälle utanför Ystad!
    Ska bli helt sjukt spännande! Blogg har jag ju redan men jag vill styla den lite mer personlig och så måste jag börja skriva lite om allt som hänt hittills!
    :-)

    SvaraRadera