tisdag 1 februari 2011

17 dagar kvar (om en timme:))

Nu var det egentligen tänkt att vi skulle lägga upp lite bilder på hur kaklet i köket blev samt hur det går för målarna med Microlit-väven. Men det blir inga bilder för sladden till kameran ligger kvar i garaget har vi precis konstaterat :)
Vi har i varje fall bestämt oss för att köra på Microlit+målning i hela huset, med undantag för en fondvägg i sovrummet och G100 väv i tvättstugan.
Färgerna blir Alcro Äggskal i de flesta rummen och Shi-Take i Sovrum 1 och Sovrum 3.

Jag kan lägga upp lite bilder på de produkter jag hämtat hem idag istället :)

Hembiosystem från Samsung. Helst hade jag velat köpa lösa delar, receiver, Blue-ray och högtalare. Men någonstans finns det stopp i budgeten och eftersom vi faktiskt inte är några filmfreaks så räcker nog detta gott och väl. Låter mycket bra för sin lilla och kompakta storlek och bra ranking på prisjakt lovar gott.


Högtalare till vardagsrummet. Canton 430 GLE White. Lite för stora för Malins smak, men med dolda kablar och montering högt upp på vägg i hörn så blir det nog OK. :)


JBL SP6CS II. Inbyggnadshögtalare till badrum och WC-Dusch. De är av typen Single-Stereo, vilket betyder två diskanter på samma baselement. Det innebär att det räcker med en högtalare per badrum och du får ändå stereoljud. Eftersom det mest skall vara bakgrundsljud så kommer det bli perfekt.
Kommer kännas lite skumt att skära hål i gipstaket i ett nytt hus bara :)

Nu gäller det bara att hitta klipp-priser på Sonos-delarna, men där har jag lite is i magen.

Sov så gott!

//Jesper


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar