onsdag 24 november 2010

Dålig bloggtrafik

Hej alla bloggläsare. 

Vårt dåliga samvete har kickat in pga. vår undermåliga uppdatering här på bloggen. Vi inser att vi kanske inte kommer högst upp på bloggtoppen, men hoppas att några av er har tålamod att klicka in här då och då trots allt.

Faktum är dock att det inte händer så mycket på bygget just nu.
Inte ens snickarna har varit ute vid huset på en vecka... Det beror på att allting nu är färdiggipsat invändigt och att man inväntar isoleringen.
Elektrikern är klar med sitt jobb för den här gången och kommer inte tillbaka förrän någon vecka innan slutbesiktning.
Imorgon är det dock dags för isolering av taket, sedan ska fläktarna och avfuktarna få gå ett par veckor så att den sista fukten torkar ut. Det finns lite mörka partier i plattan som skall torka.

Inredningsleverans A (av A&B) har nu kommit, det innefattar t.ex. WC-armaturer, köksstommar, dörrkarmar och foder. Även denna gång var LB-Hus snabba med fakturan, tror inte ens att chauffören han lossa från flaket innan fakturan låg i brevlådan.
Det görs ju lite lyft vid varje delleverans, inget konstigt med det, men man småler lite varje gång. Det är som om man skulle lägga fakturan som en bilaga till en statusrapport på jobbet :)

Där som det hänt saker är i garaget, där har vi nu lagt klinker i förrådsdelen (mest brorsan men även viss insats vid kakelskäraren från undertecknad).
Tyvärr har vi inte kunnat fota det, då kameran var på annat håll, men vi ska "foga" till helgen och då lovar jag att det blir lite fotografering.

Det var väl allt för nu, vi lever, mår bra och betalar fakturor.

Over and out!

//Jesper

1 kommentar:

  1. Haha, vi känner igen de där med fakturorna, det är liiite skrattretande :-)

    SvaraRadera