fredag 12 november 2010

Badrum badrum badrum..

Det har hänt mycket den senaste veckan, så tiden har inte riktigt räckt till. Det har blivit några sena kvällar spenderandes med ögonen i alla 20 kataloger vi har här hemma. Vi försöker klura ut vad vi vill ha för badrumsmöbler. Förra helgen i Nynäshamn spenderade vi flera timmar på Bauhaus, på Bauhaus i Barkarby hade de en riktigt stor och framförallt bra badrumsutställning. Så tack vare den tror jag vi snart kan sätta punkt och faktiskt beställa kommoder, blandare, handdukstork och allt annat som hör till ett komplett badrum.

I det lilla badrummet har vi valt en kommod ifrån Miller, som heter Miller Plaza. En matt svart kommod med ett riktigt stort och snyggt handfat ovanpå! :-)




I vårt stora badrum ska vi göra en speciallösning... Som vi skrivit om tidigare vill vi gärna få in ett dubbelhandfat där. Men centimeterna är knappa, så vi köper två vita kommoder från Temal. Bygger på en svart bänkskiva och ovanpå den blir det två runda tvättställ från Miller. Hoppas på att detta blir en succe, vad tror ni? :-) Någon erfarenhet utav Miller eller Temal?




Sen fick vi lite bråttom med allt som ska beställas och väljas då jag (Malin) ska åka iväg till Norge med jobbet och jobba där en månad. Kommer bli riktigt kul och givande men samtidigt innebära lite stress och panik över huset. Så nu har vi 3 veckor på oss att skicka in beställningen på badrummen, få fingern ur och beställa bänkskiva till köket och slutligen kakel och klinkers (och säkert en massa annat som jag inte har koll på).

Vi känner oss mer säkra på hur vi vill att badrummen ska se ut, färg på kakel och storlek. Därför känns det som att det kan bli lite lättare och förhoppningsvis gå lite snabbare :-)

// Malin o Jesper

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar