onsdag 3 november 2010

Dagens arbete och lite bilder innefrån

Hallå bloggen!

Ytterligare ett antal timmar har spenderats ute vid huset.

Idag har jag gjort en liten ram till vindsluckan på baksidan av garaget. Luckan är egentligen bara till för isolering, vi ska inte ha någon direkt förvaring däruppe. Det blev inte helt bra att såga ut luckan utifrån (hade varit lättare innefrån), så vi fick sätta en liten ram runt. Men med lite färg på så duger det, gaveln vätter ju bara mot skogen.

 

 
Dessutom har tätningslisten vid garageporten monterats. Blev mycket bra och nu sluter det helt tätt, vilket ju är bra i höstrusket.



Förrådsdelen av garaget är nu även färdigmålad invändigt, endast smygarna skall strykas en gång till, sedan är det klart för klinker.

Dessutom har jag med fin hjälp av snickarna förberett lite plyfa mellan reglarna för att fästa eventuella inbyggnadshögtalare i. Inte säkert att vi ska ha inbyggnadshögtalare ens, men nu är kabel dragen och det är förberett med plyfa bakom, så det är bara att trycka dit dem om det blir aktuellt.
Här emellan sitter det nu plyfa, bilden togs lite tidigare.

I huset händer annars inte så jättemycket just nu.
Snickarna håller på att gipsa taket och elektrikerna drar kablar.
Bjuder på ett par bilder i varje fall:

 Ingång till klädkammare och badrum




Utsikt från TV-rum/allrum till uterummet.

Det var allt för nu, i helgen blir det en tur "hem" till Nynäshamn, och på fredagen så passar vi på att under resans gång stanna till djupdyka lite i utbudet av:
  • Badrumsinredning
  • Kakel/Klinker
  • Bänkskivor
  • Hemelektronik
Det var allt för nu.
Ha dä gött, som vi säger här i Värmland! :)

//Jesper

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar