tisdag 5 april 2011

Vår murspis är på plats!!

Förra veckan var två killar från Eldabutiken här för att montera vår murspis. Vi har ju funderat ett bra tag mellan två olika murspisar, tillslut valde vi en Keddy Carisma och blev jättenöjda med resultatet. Den är lite smalare upptill än den andra vi funderade på, men det blev helt klart bättre då den inte "tog" för mycket plats och inte blev i vägen för altandörren. Känns faktiskt inte som att det kunnat bli bättre :)





Nu väntar vi bara på rätt skorsten, då det blev fel vid beställningen.. Sen ska det iallafall hinna eldas några gånger innan det blir för varmt :) Kanske får provgrilla ett par korvar också!!

// Malin o Jesper

3 kommentarer:

  1. Tack för gulligt inlägg hos mig! GRATTIS till nya huset. Visst är det en underbar känsla att få nyckeln i handen?!
    Kram Hanna

    SvaraRadera
  2. Ja Hanna, det är en underbar och samtidigt en konstig känsla!! "Ska vi bo här nu". Nu längtar vi efter riktigt vårväder här på Hammarö :) kram

    SvaraRadera
  3. Hej svejs!
    Såg att ni har monterat spotlights i nederkant på ryggåstaket, skulle ni inte kunna slänga in ett foto på hur det ser ut när de är tända (och det är mörkt ute)? Har nämligen själv funderat på den lösningen men vet inte riktigt hur det skulle se ut!

    Följ oss gärna på vår blogg, www.vabeln7.se

    /Cicci

    SvaraRadera