måndag 11 april 2011

Uplights & vår-känslor

Här kommer bilder på våra uplights som vi har satt upp i vardagsrummet. Svårt och få till bra bilder med vår kamera, dessa är tagna utan blixt. Vi blev väldigt nöjda med resultatet, det var inget vi hade planerat att sätta upp från början. Först var vi inne på spotlights, men fick tips om dessa under byggets gång. Dessa ger en större rymd och man upplever ryggåstaket mycket mer :)




Idag har vi grejat lite ute i trädgården/leråkern, rensat allt skräp som tittat fram under snön och funderat på hur vi vill ha det. Nu är snön definitivt borta hoppas jag!! Jag har gjort ett försök till att få entren att se lite med inbjudande ut, lera och grus är inget som jag kommer sakna.



Nu ska jag parkera rumpan i soffan :)
// Malin

2 kommentarer:

  1. Det blev ju jättefint med spotligtsen! Jo jag har funderat på den lösningen ända sedan vi bestämde oss för huset, men det har varit svårt att föreställa sig hur det skulle se ut i verkligheten. Men det vet jag nu tack vare er :-)

    Hur löste ni kopplingen, gjorde ni som ett hål där lampan är fäst och rör i väggen där sladdarna går?

    SvaraRadera
  2. Vad kul om du iallafall fick en liten tjuvkik på hur det kan se ut :)
    Rören är dragna i väggen, lamporna är fästa i apparatdosor. Med facit i hand hade det varit bättre att dra fram kablarna i flexrör utan dosor. För som det är nu så var vi tvungna att köpa en lampa som täcker "hålet". Hoppas du fattar :) resultatet blev bra iallafall!!
    //Malin & Jesper

    SvaraRadera