måndag 3 januari 2011

Nya bud igen....

Hej igen!
Fattar inte att jag kan vika ner mig såhär mycket, nu är det tydligen spikat att det blir antik-style på handtagen i köket. Jag skulle ju ha så långa liggande handtag som möjligt.....
Men men, jag tror faktiskt också att det blir snyggt, synd bara att vi inte kom på det från början, eftersom vi kunde valt Ballingslövs originalhandtag då och sluppit tilläggskostnad för det hela.
En av anledningarna till att vi svängt i våra tankar är dock att när ett av del felmonterade handtagen kommit på plats så har det visat sig att det inte går att öppna en lucka fullt ut och att det kommer bli skador på en vägg av det handtaget i längden. Därför får vi tänka nytt och göra på detta sätt.

Det handtag vi är inne på just nu är inget av de jag listade igår, utan detta, från smarthem.se, vad tycks, snyggare än IKEA:s Gravyr va?

Den mörka färgen kommer nog att matcha av väldigt bra mot den svarta bänkskivan dessutom, tror vi...


Dessutom är vi nog inne på att skrota våra planer på Cronspisen DUO 103, 
till förmån för den här pjäsen, en Contura 460, om vi nu bestämmer oss för att sätta in kamin överhuvudtaget alltså, det beror lite på offerten :)

Det vi fastnat för på denna spis är att den har glas på sidorna och även framåt, dvs, man ser elden mer än vad man gör i Cronspisen, samtidigt som den är lite mjukare och inte så klumpig i formen. Men Cronspisen är fortfarande snygg tycker vi, men just nu leder Conturan.....

Det var allt för nu. Mindre än två timmar kvar till SWE-RUS. Det man längtat efter hela dagen.

Fridens Liljor!

//Jesper

2 kommentarer:

  1. Tror de svarta handtagen blir jättefina och passar i ert kök!
    Vad blev det för bänkskiva?
    Vi har IKEAS Lansa och är nöjda med dem...också för att det är samma stil på handtagen till ugnen, spisen, kylen & frysen + att de passar bra till detaljerna på fläkten.

    Får se om det blir en kamin då, båda är fina men visst kan det mysigt att se så mycket som möjligt av elden :)

    Ha det så bra & Lycka till med alla val ;)

    SvaraRadera
  2. Vad fick ni för prisförslag på Conturan?
    Jag har nämligen just fått ett prisförlag på just denna modell..

    SvaraRadera