onsdag 22 september 2010

Dagen före husleverans!

Hallå Onsdag!!

Imorgon är det faktiskt en milstolpe i denna husbyggar-historia. Kändes lite grann som att det var en evighet tills det skulle bli den 23 september, men som vanligt går veckorna i en väldig fart och nu är vi faktiskt här :-)

I tisdags begav vi oss ut för att kolla på lite badrumsinredning, vi har valt bort allt utom toaletterna då de badrumsmöbler som LB-hus hade som standard inte kändes så intressanta och duschsstång känns som big no no.. Iallafall så blev vi inte mer kloka efter besöket, utan insåg snarare att detta blir nog inte helt lätt ändå. Varför?! Finns galet mycket att välja på :-)

Vi ska med andra ord köpa två nästan kompletta badrum. I det stora badrummet som är i anslutning till vårat sovrum skulle vi gärna vilja ha ett dubbelhandfat, dock är vi fortfarande lite osäkra på hur stort avståndet mellan dusch och toalett blir. Men minst 120 cm och de dubbelhandfaten växer inte på träd. Så vart denna badrumshistoria slutar ska bli spännande att se. 

En serie som vi gillade var Viskan ifrån Aspen, fanns både i högblank och matt om jag fattade det rätt. Samt med slät lucka och en med ett "spår" i, liknande våra köksluckor..




Nu ska jag ta kvällen med en kopp te. Imorgon kommer förhoppningsvis bilder på HUSET!

// Malin o Jesper

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar