måndag 19 april 2010

Äntligen!

Så kom äntligen det som vi väntat på, nämligen avropsbekräftelsen! Preliminär vecka för slutbesiktning beräknas att bli vecka 7. Faktiskt lite tidigare än vad vi trott, så vi är nöjda och väldigt förväntansfulla :-) Vid den här tiden nästa år sitter vi och myser som bäst i huset och kan sitta ute och dricka kaffe i vårsolen, det ska bli underbart!

Vi sa till oss själva förra året i maj när vi flyttade in i lägenheten som vi bor i just nu att vi inte skulle flytta på väldigt länge då vi avklarade inte mindre än 3 flyttningar på alldeles för kort tid, men så verkar det inte bli.. Vi kommer faktiskt att flytta ännu en gång innan vi flyttar in i huset, ganska så snart faktiskt, runt 1 juli kommer flyttlasset att gå! Vi kommer att ta över en väns lägenhet som ska hyras ut i andra hand på grund av jobb på annan ort. Varför vi gör detta är för att vi kommer att spara ganska så mycket pengar då vår boendekostnad kommer att sänkas en hel del, sen känner vi att saker och ting inte fungerar jättebra där vi bor nu. Ett annat stort plus är även att vi kommer ha en balkong i sommar :-) Här inne vätter alla fönster mot söder, så blir väldigt varmt här inne sommartid..

Med andra ord så är det snart dags för att packa för fjärde gången!

// Malin & Jesper


4 kommentarer:

  1. Så länge man flyttar till något bättre kan man aldrig flytta för många gånger:)

    Kram

    SvaraRadera
  2. Hej och välkommen till Djupsundet/Hälltorp från Astervägen 41, det röda huset vid vändplanen. Kul att följa planering och byggnation både på Internet och IRL :-D

    MVH / Anders med fam

    SvaraRadera
  3. Hej Anders med familj :-)

    Tack så mycket! Vi får ta och spana in vilket hus som är erat till helgen, för då ska vi till tomten och fixa lite. Men då kommer vi säkerligen att synas längre fram!
    Må så gott!

    Hälsningar Malin & Jesper

    SvaraRadera
  4. mallaballa, var ska ni flytta 1 juli??? :)

    pusss emmeplemme

    SvaraRadera