torsdag 19 augusti 2010

Förlovning

Mitt under allt garagebygge så tog vi en välbehövlig paus, Jesper överraskade med en mysig helg på Sunne Spa! Detta innebar två väldigt trötta människor som njöt av att få byta arbetskläderna mot badtofflor och morgonrock, spika och måla mot att bada bubbelpool och sen att få tänka på annat än gles och isolering.

Mitt uppe i detta så förlovade vi oss också :-)

Så istället för att bara fundera kring garagebygget så fick vi fundera på vad vi ville ha för ringar, inte helt lätt för vissa av oss (Malin), men väldigt kul att få kolla på annat än färg och saker till garaget... Beslutsångesten visade sig väldigt många gånger, men igårså fick vi äntligen våra ringar :-) Passade på att onsdags-mysa och skåla i lite bubbel, inte varje dag man har en förlovning att fira.


                                                       




// Malin o Jesper

4 kommentarer:

  1. Grattis! Vilken fin klänning du hade förresten. Vi har också förlovat oss, men tyvärr var det så lång väntetid på ringarna som vi har fortfarande inte fått min. Nytt projekt med bröllop näst år.
    /Carin

    SvaraRadera
  2. Vi tog en härlig paus efter rivstarten på husbyggandet på semestern förra året. Vi var en helg på Asia Spa i Varberg. Den helgen var minst lika skön som en vecka i Grekland efter ett års byggande. Vi har dock inte förlovat oss. GRATTIS!

    SvaraRadera
  3. Grattis till förlovningen!
    Och va kul att ni kommit igång med bloggandet igen :-)..vi följer er med spänning =)

    SvaraRadera
  4. Carin: Tack så mycket :-) Klänningen är ifrån Lindex, kanske finns någon kvar. Vi fick vänta ungefär en vecka, så gick ganska snabbt. Hade mest problem med att bestämma mig! Vad har ni valt för ringar?

    Ika: Låter väldigt skönt, man behöver koppla av emellanåt. Huset tar upp mycket tid och tankar :-) Tack så jättemycket!

    Lollo: Tack så mycket! :-) Ja nu efter sommar och semester finns det nog lite mer tid för bloggen igen, iallafall för mig.. Vi följer er med, jättekul!

    // Malin

    SvaraRadera