måndag 14 juni 2010

Fyllnadsarbeten

Idag har vi varit på tomten och fyllt igen ytan där huset ska stå med vad som på fackspråk kallas "090" eller om det är "0,9" (minns inte riktigt faktiskt), men vi tror att vi listat ut att det är fyllnadsmassor där maxdiametern är 9 cm.
Färdigt golv ska ligga ganska högt jämfört med hur tomten var innan vi började, så det ska på ca 30 cm till med fyllnadsmassor utöver vad ni ser på bilderna nedan.

Dessutom har vi börjat rensa upp all sly i skogen bakom huset, det ser riktigt tråkigt ut där uppe nu med en massa sly och bråte. Det vore skönt att få bort det i år så vi slipper bry oss om det när huset väl kommit.

Här kommer lite bilder på dagens jobb:

 Johan fördelar ut massorna

Jan kör på med Paddan


Martin tar över jobbet med paddan

Så här ser det ut just nu....


Imorgon fortsätter arbetet med att fylla upp med ytterligare fyllnadsmassor men vi (eller snarare vårt utmärkta team som hjälper oss) ska även påbörja schaktarbetena för garaget.

//Malin & Jesper

1 kommentar:

  1. Hej hej,
    Ja vi njuter som bara den, så skönt är det att nu äntligen har flyttat in. Kaklet i köket är vi jättenöjda med, det kan jag rekommendera :)

    och ni kämpar på ni också ser jag...visst är det svårt att föreställa sig ett hus på tomten just nu? jag tyckte det kändes väldigt overkligt vet jag :)

    trevlig helg!
    kram

    SvaraRadera