söndag 27 november 2011

Det börjar lukta jul.

Så var det första advent, alla butiker andas jul och de flesta hem smyckas med rött, vitt, silver och guld. Varje hus lyses upp av ljusslingor och ljuslyktor. Härliga tider när det är så mörkt!!

Igår var det bakstuga för hela slanten, lussekatter och massa olika sorters småkakor bakades tillsammans med min fina mamma. Hemma plockades det fram adventsstjärnor och ljusstaken gjordes klar. Men ändå kommer inte den där jul-feelingen fram..
Antagligen för att det känns som vår ute, höstjackan känns för varm och någon mössa behöver man inte. Vädret är helt bananas!!

Jaja, snön kommer väl. Förhoppningsvis i lite mindre mängder detta år. Såhär ser det ut hemma hos oss i detta nu, hyllorna lite längre ner kom upp i fredags. Tillslut så!


















Ikväll ska vi jobba på julkänslan och dricka glögg med fina vänner.

Mysig första advent på er!
// Malin



- Posted using BlogPress from my iPhone

onsdag 23 november 2011

Stopp! Vänta lite..

.. Hej igen!

2 månader har gått sen sist, hej vad det går undan! Här håller vi på med lite av varje, mest jobb faktiskt. Men lite hemma-fix hinner vi med mellan arbetspassen.

Förut vad jag den ständige målaren, men detta har ändrats och det är nuförtiden Jesper som målar och kommer med idéer. Byrån målade jag färdig, men sen har penseln inte använts så flitigt av mig. Jesper målar och snickrar (?!) som aldrig förr, både ett vedställ och hyllor in till köket håller på att formas ute i "snickarboden".

Till helgen ska vi adventsmysa för första gången i vårt hus, behöver jag säga att jag längtar!!!
Även om vi har milt höstväder så ska det bli mysigt att få göra det lite julfint här inne :-)

Nu väntar sängen, får se när vi återkommer nästa gång. Slänger upp några bilder ifall nån vill se, men ni får hålla tillgodo med lite halvkassa iPhone bilder då kameran är än mer värdelös!!








Godnatt!!
/ Malin o Jesper


- Posted using BlogPress from my iPhone