måndag 28 mars 2011

Älskar sommartiden

Hej på er :-)

Alldeles för dålig uppdatering här, men vet ni vad.. Vi har fullt upp med att njuta av allt som hör till hus-livet!!

Till exempel frukost ute i solväggen, kvällspromenader, mys med goda vänner å sen allt fix som hör huset till. Vi har fått upp lite hyllor i tvättstugan, förrådsdelen i garaget har numera klinker.. Garaget är på G. Sen inväntar vi den fina murspisen som förhoppningsvis blir monterad på onsdag (bara skorstenen dyker upp).



Mer bilder kommer, men just nu är tvättstugan full med tvätt ;-) skönt när man inte behöver boka tvättid längre!!

Kram kram
// Malin o Jesper

- Posted using BlogPress from my iPhone

måndag 14 mars 2011

Våren på ingång

Ljuva lediga måndag. Karlstad/Hammarö har bjudit på sitt bästa väder idag! Blå himmel, sol och vägar som smälter fram. Tog premiärturen i spåret i eftermiddags, så nu kan jag spendera kvällen i soffan med gott samvete.

I helgen har vi faktiskt inte grejat med något speciellt i huset, kändes väldigt skönt att bara få vara. Vi har lite småfix kvar som vi vill göra inom närmsta tiden. Kakelugnen är beställd och levereras om en vecka, så vi hinner nog elda in den och njuta ett par gånger innan våren är här på riktigt! Soffbord ska beställas, IKEAs pall fungerar men inte i längden.. Hyllor ska upp i tvättstugan, krokar ska upp i vår lilla walk in closet, nån gardin ska inhandlas och vi ska klura ut hur vi vill inreda kontoret. Men var sak har sin tid, precis som våren :-)


Fick denna fina vårblomma av en vän, kan inte bli mer vår än så i fönstret. Å favorit ljuslyktorna ifrån fina familjen Måhlgren  ♥

Nu ska jag hejja fram FBK till vinst, hoppas hoppas!!

// Malin

måndag 7 mars 2011

Min dag

Idag är det min dag, den har firats nu på eftermiddagen med fina familjen och vänner! Tusen tack till allihopa för alla fina saker jag fått :-) Detta år hade vi ju gott om plats till alla dessutom, mycket trevligt. Lite mat & tårta och dagen blev fulländad! Ett år äldre och klokare!?! Njaa..

Vill visa er några utav de fina sakerna jag fått. Har gått och suktat efter min dröm-lampa ett bra tag nu. Men idag blev den min!!








Nu ska jag pusta ut i soffan med min tårt-mage, kan även tilläggas att jag fick stavar i födelsedagspresent. Nu blir det till att komma iform! Inga ursäkter när man har spåret runt hörnet..

// Malin

torsdag 3 mars 2011

Bilder från oss ♥

Det är en konstig känsla att sitta i huset vi valt att bygga och väntat på i nästan ett år. Nu ska vi helt plötsligt börja bo här och inte vänta på det.. Bra känsla!!

Vi har fortfarande inte fått någon ny kamera, så det är fortfarande mobil-bilder som gäller. Men förhoppningsvis bättre än ingenting :-)

Först ut är hallen:

Vårt köksbord:

Skänk vid tv-rummet:



Soffan i det stora vardagsrummet:



Bättre och fler bilder kommer :-) Tiden på kvällarna går åt till att fixa och greja, mysa med tända ljus och bara njuta! I helgen får vi besök av Jespers föräldrar, så då blir det invigningsmiddag på lördag med hans päron och mina päron. Mycket trevligt!

// Malin o Jesper